Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud

Her kan du læse mere …

Om Dahls Gardiner

Medarbejdere hos Dahls Gardiner foran deres gardinbusser

Et dynamisk og passioneret team

Dahls Gardiner rummer i dag fem medarbejdere, der dagligt dekorerer danske hjem og erhverv med elegante og funktionelle gardinløsninger.

Vi er passioneret og ånder for at virkeliggøre drømme, ved at levere de ideele løsninger der både er dekorative og funktionelle.

Vi har en politik, der hedder, at du først får en regning, når du er glad og tilfreds med resultatet. Sådan ønsker vi at drive en forretning.

Mange års erfaring i det traditionelle fag

Vi har eksisteret siden 1978, og med vores garvede ejere bag, der stadig kører i marken, har vi respekt for de traditionelle løsninger, som vi stadig elsker at lave.

Vi er et velfungerende team af dygtige og erfarne fagfolk, der altid er opdateret og knivskarpe på de nyeste teknologier inden for gardin- og solafskærmningsløsninger – Vi er bl. a. eksperter I motorstyring, sensorer og inteligente løsninger, der kan kobles sammen med andre systemer.

Vores stilrene gardinbusser kører overalt i Nord- og Midtjylland, der dagligt opsætter og monterer specialudviklet løsninger til vores kunder, så de får netop det udtryk, og den funktionalitet, der passer til déres bolig.

Vi er altid klar til at aflægge jeres hjem et besøg, for at vise vores store udvalg i gardiner, solafskærmning eller markiser – kvit og frit! Vores konsulenter vil vejlede, give inspiration, og fremlægge et tilbud ud for de ønsker du/I må have til jeres nye gardiner.

Ønsker du besøg af en konsulent?

Hos Dahls Gardiner er det gratis og uforpligtende at få et tilbud. Vi sender gerne en konsulent forbi dig, så du kan få en pris på den rette løsning til din bolig.

Vi har et bredt udvalg af produkter – derfor har vores gardinbusser prøver på hele vores sortiment med, så du kan få lov til at se og mærke varerne, inden du beslutter dig.

Benyt formularen her på siden til at sende os en besked, eller ring til os og book en tid på 98 12 37 22.

Vi glæder os til at høre fra dig.

    FORÅRSTILBUD -30% PÅ MARKISER!

    Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og få 30% rabat på en markise fra Dahls Gardiner.

    FORÅRSTILBUD PÅ MARKISER