Go to Top

Lamelgardiner

TILBUD! – 30% rabat på alle lamel gardiner!

Mangler du nye lamelgardiner? Lad Dahl’s Gardiner i Aalborg hjælpe med at finde frem til de helt rigtige gardiner til lige præcis dit hjem.

Lamelgardiner er en elegant og stilren solafskærmning til moderne hjem. Det er en effektiv løsning, der dækker hele vinduet, og som egner sig især godt til store vinduespartier. De store vertikale linjer giver balance og ro i rummet. En fordel ved lamelgardiner er muligheden for at styre lysindfaldet. Ved at dreje lamellerne kan du indstille gardiner fra helt åbent med stort lysindfald til helt lukket. Derfor er lameller også ideel til kontorlandskaber.

Lamelgardiner kan altså tilpasses næsten alle vinduestyper – også mindre vinduer og vinduer med skrå overkarm. Lamellerne fås i de fire bredder: 51 mm, 63 mm, 90 mm og 127 mm.

Mange farvekombinationer

Når man anskaffer sig lamelgardiner, er der et utal af muligheder. Lameller findes i et væld af farver, mønstre og kvaliteter. Du kan også få lameller, som kan maskinvaskes.

Det er muligt at udskifte lamellerne enkeltvis, hvis man senere ønsker at ændre farverne eller lave en ny farvekombination og dermed få et helt nyt udtryk.

Få hjælp af gardinbussen

Er du I tvivl om, hvilken type lamelgardiner, du skal have? Gardinerne skal både passe til jeres personlige stil og de farver, der allerede er i hjemmet. Vi kører ud i vores gardinbus fra Aalborg og rådgiver om lamelgardiner til hjemmet eller virksomheden. Vores kompetente gardinmontør ankommer med et stort udvalg af vareprøver og står selvfølgelig klar med rådgivning og vejledning. Gardinmontøren kan også måle op, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Et besøg af gardinbussen kan altså hjælpe dig på vej med dine nye lamelgardiner. Vi kører i Aalborg og omegn. Kontakt os i dag på telefon 98 12 37 22 og få et uforpligtende tilbud.