Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Gardiner efter mål lavet i et rækkehus med stilfuld indretning af Dahls Gardiner

Søger du gardiner i Svenstrup?

Gardiner i Svenstrup
fra Dahls Gardiner

Tyndt stofgardin efter mål syet med wave i et lokale med gennembrydende lys Gardiner i Svenstrup i en transparent kvalitet

Få tilbud på gardiner i Svenstrup

Besøg er gratis og uforpligtende

Dahls Gardiner er næsten dagligt i Svenstrup, så der er stor chance for, at du har set vores hvide gardinbusser med sort skrift i byen.

Få besøg af den lokale gardinbus på din adresse, og få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner i Svenstrup.

Uanset om du er interesseret i solafskærmning, stofgardiner eller måske en markise, så kan gardinbussen i Sventrup vise prøver på det hele.

Vores professionelle gardindekoratører går ind i et hvert projekt med passion og engagement, og sørger altid for at vejlede fagligt korrekt, når valget af nye gardiner træffes.

“Hvordan fungerer et besøg af gardinbussen?”
Klik her for at blive klogere

Gardinmontøren fra Aalborgensiske Dahls Gardiner, leverer gardiner i Svenstrup Gardiner i Aalborg klar til at blive monteret af gardinmontøren fra Dahls Gardiner

Montering af dine gardiner i Svenstrup

… produceret til netop dine vinduer!

Når vores dygtige gardindekoratører udformer et tilbud, indebærer prisen næsten altid professionel montering og opsætning af gardinerne.

Vi er derfor med hele vejen, fra opmåling til montering, uden at du har behøvet at røre en finger.

Du kan derved med ro i maven læne dig tilbage, når gardinmontøren i Aalborg kører mod din adresse i Svenstrup, for at dine montere dine gardiner, så de “hænger efter bogen”.

Vores gardinmontører vil også altid vejlede dig i håndteringen af dine nye gardiner i Svenstrup – dette indbærer eksempelvis vejledning af vask, afmontering og betjening af produkterne.

… eller bestil en gardinbus,
og se prøver hjemme hos dig selv.

Soveværelse med seng, puder og stofgardiner i to lag

Følg Dahls Gardiner på de sociale medier.

Bliv inspireret:
Se et udpluk af opfyldte drømme for kunder

Få gardiner i Svenstrup – men hvilke?

Det kan være utroligt svært at vælge nye gardiner, men heldigvis er vores passioneret gardindekoratører vant til at hjælpe i den proces, så du kan bliver sikker på valget af dine nye gardiner.

Videoen herunder er indsat for at give dig en idé om, hvordan en færdig gardinløsning kan se ud, som derved kan fungerer som inspiration for dig. Gardinløsningen i videoen indebærer dekorative men funktionelle stofgardiner, suppleret med elektriske gardiner i form af rullegardiner.


Vi leverede kundens nye gardiner med smil og faste håndtryk, og efter gardinerne var blevet dampet, motorerne programmeret og monteringen derved var afsluttet, hang tilbage gardinløsningen kunden havde drømt om.

Ønsker du et tilbud på gardiner i Svenstrup som dem i videoen? – Book en tid ved gardinbussen.

Læs mere om stofgardiner og motoriserede gardiner.

Hvad kan jeg gøre for at få gardiner i Svenstrup?

Du kan altid ringe til Dahls Gardiner, der vil komme forbi din adresse med gardinbussen, og give dig et gratis og uforpligtende tilbud på nye gardiner. Det koster ikke noget at få besøg af gardinbussen, som har prøver på alle vores produkter, du frit kan vælge imellem. Lav en aftale og bliv klogere på hvad det koster.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner i Svenstrup
– Udfyld nedenstående formular

  Bliv klogere på gardiner efter mål

  … læs artikler fra vores gardinblog!

  Sortér artikler efter:
  Alle

  Gardiner i Svenstrup – hvad får andre?

  Der er ikke noget at sige til, at man kan blive tvivlsom, når man skal vælge de rette gardiner. Nogle gange kigger vi andre veje – eksempelvis i boligmagasinerne, i naboernes vinduer eller hvad andre lægger på de sociale medier. Tag eventuelt et kig på vores Instagram-profil, og se flere af vores referencer, for at blive inspireret.

  Solafskærming

  Dahls Gardiner erfarer, at danske boligejere vælger Plisségardiner, Persienner, Rullegardiner, lamelgardiner eller duette-gardiner, når de vælger solafskærmning. Disse produkter er utroligt funktionelle, og så bidrager de med lige og rene linjer til boligindretningen. Da der findes utroligt mange modeller og vævstyper, kan man næsten altid finde en varer, der passer perfekt ind som nye gardiner i Svenstrup til din bolig.

  Solafskærmning i dag bestilles mere og mere med motor og app-styring, så de passer ind til vores mere og mere intelligente hjem.

  Stofgardiner

  Hos Dahls Gardiner, elsker vi at få lov til at være kreative med stof og tekstiler. Stofgardiner er blevet en stor del af danske hjems boligindretninger. Dette kan ses i de forskellige boligmagasiner, der alle afbilleder stofgardiner som det fortrukne valg af gardiner. Stofgardiner er blevet et symbol på eksklusivitet og god stil, og vi leverer flere og flere stofgardiner til husejerne.

  Vi er altid klar til at vejlede dig til den rette syning, og det rette valg af stofkvalitet, til dine nye gardiner i Svenstrup.

  Markiser

  Hos Dahls Gardiner leverer og monterer vi også markiser året rundt. Dahls Gardiner opkøbte desuden virksomheden Nordiske Markiser tilbage i 2018, for at komme endnu mere ind på markisemarkedet. Så hvis du har gået med tanker om, hvad en ny markise vil koste til din bolig, så kan du med fordel bestille en tid til et besøg af Gardinbussen i Svenstrup fra Dahls Gardiner.

  Gardiner i Svenstrup fra gardinbussen i Svenstrup

  Lad den lokale gardinbus i Svenstrup dreje forbi din adresse, så du lynhurtigt kan få en idé om, hvad gardiner til dine vinduer koster. Dahls Gardiners gardinbusser kører tit i Svenstrup, og vi har kørt i byen tit, da vi har været til stede siden 1978. Da vi har til huse i Skalborg, er vi kun et stenkast væk fra Svenstrup – du kan derfor hurtigt få gardinbussen forbi din adresse.

  Måske du har fundet os ved at søge:

  – Gardinbus Svenstrup
  – Nye gardiner i Svenstrup
  – Rullegardiner Svenstrup
  – Lamelgardiner Svenstrup
  – Stofgardiner Svenstrup
  – Persienner Svenstrup
  – Foldegardiner Svenstrup
  – Plisségardiner Svenstrup
  – Duette-gardiner Svenstrup
  – Elektriske gardiner Svenstrup
  – Markise Svenstrup
  – Gardinbussen Svenstrup
  – Gardiner Svenstrup

  Svenstrup og fakta

  Wikipedia siger dette som Svenstrup: Svenstrup er en stationsby i Himmerland med 7.650 indbyggere (2022) beliggende i Svenstrup- & Godthåb Sogne 10 km. syd for Aalborg Centrum og tre km. syd for Aalborg bydelen Skalborg. Byen ligger i Region Nordjylland og hører til Aalborg Kommune. Svenstrup fungerer i realiteten som satellitby til Aalborg og er sammenvokset med nabobyen Godthåb til ét samlet byområde.

  FORÅRSTILBUD -30% PÅ MARKISER!

  Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og få 30% rabat på en markise fra Dahls Gardiner.

  FORÅRSTILBUD PÅ MARKISER