Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Gardiner efter mål lavet i et rækkehus med stilfuld indretning af Dahls Gardiner

Søger du gardiner i Støvring?

Gardiner i Støvring
fra Dahls Gardiner

Stofgardiner i kobber-farve på messingstænger lavet af Dahls Gardiner Gardiner i Støvring

Bestil gardiner i Støvring fra vores gardinbus

Få et gratis og uforpligtende tilbud!

Lad vores dygtige konsulenter vejlede og guide dig i det ideelle valg af gardiner til din bolig. Vi lytter altid efter dine forestillinger og drømme, og udarbejder derefter en potentiel løsning, som både er funktionel, og ikke mindst, dekorativ.

Dahls Gardiners gardinbusser kører næsten dagligt i Støvring, da vi med vores hovedkontor i Skalborg, er tæt på at kunne kalde os den lokale gardinleverandør til boligejerne i Støvring.

Gardiner i Støvring er derfor ingen problem at få leveret af Dahls Gardiner – book blot en tid til et besøg af vores professionelle konsulenter, og få et skarpt nordjysk tilbud på drømmegardinerne, du kan forholde dig til.

“Hvordan fungerer et besøg af gardinbussen?”
Klik her for at blive klogere

Gardinmontøren fra Aalborgensiske Dahls Gardiner, leverer gardiner i Svenstrup Gardiner i Støvring leveret af gardinmontøren fra Aalborg

Montering af dine gardiner i Støvring

… selvfølgelig produceret til netop dine vinduer!

Gardinmontøren fra Aalborg kommer hurtigt til Støvring med dine gardiner, og monterer dem med engagement og millimeternøjagtighed, så de hænger perfekt og lige efter bogen.

Vi lever af, at det vi laver, det er i orden – derfor kører vores montører først igen, når du er glad og tilfreds med monteringen.

Vi monterer selvfølgelig alle de gardiner, vi kan levere, så det er helt op til dig, om vi eller du skal montere dine nye gardiner i Støvring.

Som udgangspunkt, er montering dog altid indgående i de tilbud, vi giver vores kunder.

Se hvilke produkter vi kan levere, og derved også montere, ved at klikke på knappen herunder.

… eller bestil en gardinbus,
og se prøver hjemme hos dig selv.

Soveværelse med seng, puder og stofgardiner i to lag

Følg Dahls Gardiner på de sociale medier.

Bliv inspireret:
Se et udpluk af opfyldte drømme for kunder

Hvilke gardiner i Støvring ønsker du?

Gardiner kan være utroligt mange ting, da der findes så mange forskellige typer og modeller. Vi leverer utroligt mange produkter med stof i øjeblikket – eksempelvis stofgardiner og foldegardiner.

I videoen herunder giver vi et eksempel på, hvad stofgardiner kan. Ved at vælge gardiner fra loft til gulv, fåes en helt anden fornemmelse af højden i rummet, og med den lækre flagdugskvalitet, giver wave-syningen gardinerne de flotte bløde folder.

Som det sidste prik over i’et, er der inkorporeret elektriske rullegardiner, der med et enkelt tryk på fjernbetjeningen kører ned eller op.


Få gardiner i Støvring som dem i videoen, eller måske nogle helt andre, der matcher dine drømme og forestillinger.
Book en tid til et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag.

Læs mere om stofgardiner og motoriserede gardiner.

Hvem kan jeg få gardiner i Støvring fra?

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner, fra vores professionelle og passionerede gardindekoratører hos Dahls Gardiner. Det koster ingen ting at få et besøg af gardinbussen og få foretaget opmåling til nye gardiner. Du kan derfor rolig booke’ en tid via formularen på siden.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner i Støvring
– Udfyld nedenstående formular

  Bliv klogere på gardiner

  … læs artikler fra vores gardinblog!

  Sortér artikler efter:
  Alle

  Valg af dine kommende gardiner i Støvring

  Vores lokale gardinbusser på vejene, kører rundt med et hav af prøver på produkter i vores sortiment. Vi har bl.a. en masse tekstilprøver til stofgardiner, mapper med prøver i massevis til solafskærmning og selvfølgelig prøver på markiseduge. Uanset hvad du ønsker at få et tilbud på, så har vi prøver på det hele i vores gardinbusser. Lad derfor Dahls Gardiner vise dig prøver på dine kommende gardiner i Støvring.

  Solafskærming

  Der findes oceaner af typer og modeller inden for solafskærmning – og vi har derfor tons vis af prøver! Se eventuelt nærmere på vores produktsortiment, så du kan se hvilke solafskærmningsprodukter, vi kan levere til dig i Støvring.

  Du kan læse meget mere om lamelgardiner, persienner, rullegardiner, plisségardiner eller duette-gardiner her på siden, så du kan komme lidt nærmere på, hvilke gardiner du ønsker at drøfte med vores konsulenter.

  Vi sælger rigtigt mange solafskærmingsprodukter som elektriske gardiner i dag, som du selvfølgelig også kan få et tilbud på, hvis du ønsker sådanne gardiner i Støvring.

  Stofgardiner

  De ikoniske stofgardiner er i eksplosiv efterspørgsel igen. Vores gardinbusser hjælper flere og flere boligejere i Støvring med levering af stofgardiner, der nærmest er blevet et symbol på eksklusivitet og god stil. Dahls Gardiner kan skabe de stofgardiner, vi alle ser i boligmagasinerne, der bidrager til den smukke boligindretning.

  Markiser

  Selvom vi hedder Dahls Gardiner, så leverer og monterer vi også markiser året rundt. Faktisk opkøbte Dahls Gardiner virksomheden Nordiske Markiser tilbage i 2018, for at styrke sig yderligere på markisefronten. Når du bestiller et besøg af gardinbussen, kan vores dygtige konsulenter også hjælper dig med at tage det rigtige valg, af en markise til din bolig. Markiser i Støvring kan derfor sagtens leveres og monteres, så du ikke behøver at røre en finger.

  Gardiner i Støvring fra gardinbussen i Støvring

  Lad en af vores gardindekoratører aflægge din adresse i Støvring et besøg med gardinbussen, så du kan udvælge farver og modeller til dine vinduer og lysninger. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud på gardiner i Støvring af Dahls Gardiner – det eneste du skal gøre er, at bestille et besøg af gardinbussen.

  Måske du har fundet vores hjemmeside ved at søge:

  – Gardinbus Støvring
  – Nye gardiner i Støvring
  – Foldegardiner Støvring
  – Plisségardiner Støvring
  – Duette-gardiner Støvring
  – Elektriske gardiner Støvring
  – Rullegardiner Støvring
  – Lamelgardiner Støvring
  – Stofgardiner Støvring
  – Persienner Støvring
  – Markise Støvring
  – Gardinbussen Støvring
  – Gardiner Støvring

  Kort om Støvring

  Wikipedia skriver følgende om Støvring: Støvring er en stationsby i Himmerland med 9.089 indbyggere (2022), og er dermed den største by i Rebild Kommune indbyggermæssigt. Byen ligger få kilometer nord for Rold Skov og omkring 20 kilometer syd for AalborgStøvring Rådhus huser i dag dele af forvaltningen i Rebild Kommune, som hører til Region Nordjylland.

  FORÅRSTILBUD -30% PÅ MARKISER!

  Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og få 30% rabat på en markise fra Dahls Gardiner.

  FORÅRSTILBUD PÅ MARKISER