Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Gardiner efter mål lavet i et rækkehus med stilfuld indretning af Dahls Gardiner

Søger du gardiner i Nørresundby?

Gardiner i Nørresundby
fra Dahls Gardiner

Et eksempel på up and down gardiner i Nørresundby Eksempel på gardiner i Nørresundby

Få gardiner i Nørresundby

Book gardinbussen gratis og uforpligtende

Få nye gardiner fra Dahls Gardiner i Nørresundby – book gardinbussen og bliv fagligt og korrekt vejledt af gardindekoratører, der ved, hvad de har med at gøre.

Du kan sikkert huske vores butik på den anden side af broen – nemlig på kastetvej – men i dag er vi flyttet tættere på motorvejen, og kan derfor lynhurtigt drøne til Nørresundby med vores gardinbusser.

Vi er dagligt i Nørresundby, og leverer gerne dine næste gardiner!

Få et kvalificeret bud på din næste gardinløsning af vores passionerede og professionelle gardindekoratører der, med hjertet og begejstring, går op i hvert projekt.

Om du bor på torvet i Nørresundby, ved skansen eller i Lindholm, så kan du få leveret og monteret dine kommende gardiner med millimeternøjagtighed af vores imødekommende og faglige gardinmontører.

Alt du skal gøre for at starte processen med nye gardiner er at booke’ tid hos os.

“Hvordan fungerer et besøg af gardinbussen?”
Klik her for at blive klogere

Eksempel på gardiner i Nørresundby med mørklægningsstof Gardinmontøren i Aalborg

Montering af gardiner i Nørresundby

… produceret til netop dine vinduer!

Gardinmontøren du ser på billedet hedder Alex, der selv har boet i Nørresundby, og som kender byen ud og ind som sin egen bukselomme.

Vores gardinmontører, ligesom Alex, glædes ved at leverer produkter vi kan stå inde for, og sætter en dyd i at montere gardiner fagligt korrekt.

Når du bestiller gardiner hos Dahls Gardiner, er montering næsten altid en del af tilbuddet, så du ikke selv skal røre en finger.

Du kan derfor se frem til at få gardinmontøren forbi dig med gardiner i Nørresundby, så du er sikker på, at gardinerne er opsat korrekt.

Vi bestræber os på at give vores kunder en wow-oplevelse, og vores gardinmontører kører ikke igen, før du er glad og tilfreds med monteringen.

Hvis du har spørgsmål til dine gardiner, står vores montører også altid klar til at besvare dine spørgsmål..

… eller bestil en gardinbus,
og se prøver hjemme hos dig selv.

Soveværelse med seng, puder og stofgardiner i to lag

Følg Dahls Gardiner på de sociale medier.

Bliv inspireret:
Se et udpluk af opfyldte drømme for kunder

Gardiner i Nørresundby
… men hvilke?

Dahls Gardiner kan leverer lige præcis de gardiner i Nørresundby, du drømmer om. Uanset om vi taler solafskærmning, markiser eller stofgardiner, så står vi klar med prøver på det hele, så du kan danne dig et indtryk af varerne. Vi anbefaler, at du læser lidt om vores produkter her på siden, eller besøger vores Instagram for mere inspiration.

Måske du allerede ved, at du drømmer om smukke og elegante stofgardiner? I så fald har vi indsat en video, der giver et bud på en gardinløsning med stofgardiner. Hos kunden i videoen, har vi monteret lækre gardiner i en høj flagdugskvalitet, samt elektriske gardiner i form af rullegardiner.


Læs mere om stofgardiner og motoriserede gardiner.

Hvor kan jeg få gardiner i Nørresundby?

Du kan altid ringe og bestille tid til et besøg af den lokale gardinbus fra Dahls Gardiner. Vi kommer og foretager gratis opmåling, viser prøver på vores produkter og dernæst udarbejder et gratis og uforpligtende tilbud på en gardinløsning til din bolig. Book derfor et gratis besøg allerede i dag via vores formular på siden.

Book gardinbussen og få gardiner i Nørresundby
– Udfyld nedenstående formular

  Bliv klogere på gardiner

  … læs artikler fra vores gardinblog!

  Sortér artikler efter:
  Alle

  Hvad har vores konsulenter i gardinbusserne?

  Der er utroligt mange produkter og modeller inden for gardiner, og der findes helt sikkert varer der passer til dine vinduer. Vi har prøver på det hele, så du kan få de gardiner i Nørresundby, du går og drømmer om. Spørgsmålet er blot, hvilke prøver du ønsker at se?

  Solafskærming

  I mange år har det været et stort hit med solafskærmning. I starten af 2000’erne fik de fleste nybygget huse, og især typehuse, solafskærmning som deres primære gardinløsning. Rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner, duette-gardiner og persienner var alle med til at give de rene og lige linjer, som der var lagt stor vægt på i daværende boligindretningstrends. I dag sælges solafskærmning stadig, men vi erfarer, at de leveres mere og mere som elektriske gardiner, da de skal passe til vores mere og mere intelligent hjem.

  Uanset hvilke solafskærmningsprodukter du er interesseret i, så har vores gardinbusser prøver på samtlige modeller.

  Stofgardiner

  Stofgardiner er det vi vil have i dag. Efterspørgslen på stofgardiner er eksploderet de seneste par år, og vi leverer flere og flere stofgardiner og kvalitetstekstiler til de danske hjem. Stofgardiner er i dag et symbol på eksklusivitet og god stil. Vi har altid ønsket os, det vi ser i boligmagasinerne, og her finder vi også stofgardinerne i dag.

  Gardiner er igen blevet en stor del af vores indretningen, så book endelig en tid hos vores gardinbusser, så du kan få valgt de hélt rigtige til din boligindretning.

  Markiser

  Dahls Gardiner købte i 2018 Nordiske Markiser for at styrke sig yderligere på markiser. Vi leverer og monterer kvalitetsmarkiser året rundt, og giver gerne dig et tilbud på din drømmemarkise. Markiser har altid været en efterspurgt vare, men flere og flere markiser laves elektroniske i dag, så de, ligesom solafskærmningen, passer til vores mere og mere intelligente hjem.

  Gardiner i Nørresundby fra gardinbussen i Nørresundby

  Det kan være en god idé at få besøg af gardinbussen, hvis du har nogle specielle vinduer. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud, og vi er eksperter i at regne ud, hvilke produkter der er bedst til specielle vinduer. Bestil et besøg af gardinbussen i Nørresundby allerede i dag, og bliv klogere på din gardinsituation – kvit og frit!

  Måske du har fundet os ved at søge på:

  – Gardinbus Nørresundby
  – Nye gardiner i Nørresundby
  – Rullegardiner Nørresundby
  – Lamelgardiner Nørresundby
  – Stofgardiner Nørresundby
  – Persienner Nørresundby
  – Foldegardiner Nørresundby
  – Plisségardiner Nørresundby
  – Duette-gardiner Nørresundby
  – Elektriske gardiner Nørresundby
  – Markise Nørresundby
  – Gardinbussen Nørresundby
  – Gardiner Nørresundby

  Nørresundby og fakta

  Wikipedia skriver om Nørresundby: Nørresundby er statistisk set en selvstændig by med 23.736 indbyggere (2022) på trods af dens nære beliggende ved Aalborg, som Nørresundby udgør et storbyområde med, der samlet set har 143.598 indbyggere (2022).

  Nørresundby fik status af handelsplads i 1858 og blev år 1900 ophøjet til købstad. Den ligger i Vendsyssel nord for Limfjorden i Aalborg Kommune. I Nørresundby er der 23.736 indbyggere (2022), inkl. Nørresundby-kvarterene Nørresundby centrum, LindholmNørre Uttrup og Bouet.

  FORÅRSTILBUD -30% PÅ MARKISER!

  Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og få 30% rabat på en markise fra Dahls Gardiner.

  FORÅRSTILBUD PÅ MARKISER