Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Gardiner efter mål lavet i et rækkehus med stilfuld indretning af Dahls Gardiner

Søger du gardiner i Nibe?

Gardiner i Nibe
fra Dahls Gardiner

GardinerNibeReference1 Gardiner i Nibe leveres af gardinbusserne på billedet.

Få gardiner i Nibe
… lavet efter mål!

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen

Du har sikkert spottet de hvide gardinbusser der florerer i Nibe, hvorpå der står “Dahls Gardiner”. Dahls Gardiner har eksisteret i næsten 50 år, og er en gammel Aalborgensisk virksomhed.

Dahls Gardiner har altid været tilstede i Nibe, men efter opkøbet af den lokale virksomhed, Textil Nyt, i nibe i 2022, er vores professionelle fagfolk dagligt i byen.

Vi leverer derfor gardiner i Nibe som aldrig før! Få et gratis og uforpligtende tilbud af vores dygtige fagfolk på nye gardiner, ved at booke et besøg af gardinbussen i Nibe.

Få besøg af gardinbus i Nibe ved at kontakte Dahls Gardiner på 98 35 10 19 eller via formularen her på siden.

Omend du søger solafskærmning, markise eller stofgardiner, måske bare en gardinstang, så har vores gardinbusser prøver på det hele.

“Hvordan fungerer et besøg af gardinbussen?”
Klik her for at blive klogere

Eksempel på gardiner i Nibe Dahls Gardiner kan levere Gardiner i Nibe monteret af gardinmontøren hos Dahls Gardiner

Professionel montage af gardiner i Nibe

… produceret til netop dine vinduer!

Vores professionelle gardinmontører ophænger gardiner med stor professionalisme. Vi sørger for gardinerne hænger, som de skal, inden vores montør igen forlader adressen.

Vi leverer alle vores gardiner i Nibe med smil og faste håndtryk, og kører ikke før, at du er glad og tilfreds med resultatet.

Du kan derfor få monteret gardiner af gardinmontører med ro i maven, når du får professionel hjælp af vores dygtige ansatte, der med høj præcision monterer dine nye gardiner.

Vores gardinmontører vil altid vejlede og guide dig til korrekt håndtering af dine nye gardiner – eksempelvis ved lamelgardiner, der for nogle kan være svære at betjene første gang.

Du er også altid velkommen til at stille alle dine relevante spørgsmål til vores ansatte, som med passion gerne svare med brugbar viden.

Hvis du vil vide hvilke produkter, vi kan montere, kan vi henvise til hele vores produktsortiment.

… eller bestil en gardinbus,
og se prøver hjemme hos dig selv.

Soveværelse med seng, puder og stofgardiner i to lag

Følg Dahls Gardiner på de sociale medier.

Bliv inspireret:
Se et udpluk af opfyldte drømme for kunder

Gardiner i Nibe?
Se dette eksempel på stofgardiner

Vi leverer gerne gardiner i Nibe efter mål, så du er sikker på, at de passer til netop dine vinduer. Vi kan sy gardinerne, som du gerne vil have dem. For tiden er syningen med de såkaldte “wave-bånd” blevet utroligt populære, men vi syer selvfølgelig stadig med de flotte håndlagte læg, også kaldet “london-syning”, hvis dette ønskes.

For at give dig et eksempel på hvordan et resultat med stofgardiner kan se ud, har vi her indsat video, af en af de mange flotte kundereferencer vi har. I videoen ses flotte stofgardiner syet med london-syning, i en lækker flagdug af høj kvalitet, der kan vaskes på 30 grader. Dertil er der monteret elektriske rullegardiner, der med et tryk på en fjernbetjening, kan køre ned ved ønske.


Du kan få lignede gardiner – book en tid til et besøg fra vores gardinbus i Nibe.

Læs mere om stofgardiner og motoriserede gardiner.

Hvordan kan du få gardiner i Nibe?

Du kan få nye gardiner i Nibe ved at kontakte Dahls Gardiner, og få et gratis og uforpligtende besøg af vores lokale gardinbusser. Dahls Gardiner har købt Textil Nyt, og har derfor overtaget Deres tidligere kunder i Nibe. Bestil en tid via formularen på vores hjemmeside.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner i Nibe
– Udfyld nedenstående formular

  Bliv klogere på gardiner

  … læs artikler fra vores gardinblog!

  Sortér artikler efter:
  Alle

  Få gardiner i Nibe – men hvilke?

  Hos Dahls Gardiner leverer vi ikke gardiner eller solafskærmning på standard-mål. Til gengæld leverer vi med glæde gardiner, solafskærmning eller en markise efter mål, så det passer til netop din bolig. Vi har et bredt produktsortiment, så hvis du ønsker tilbud på gardiner i Nibe, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

  Solafskærming

  Vores gardinmontører leverer og monterer dagligt gardiner rundt omkring i hele nordjylland – især solafskærmning. Rullegardiner, Persienner, plisségardiner, lamelgardiner og duette-gardiner erfarer vi er det mest efterspurgte. Mørklægningsgardiner laves ofte som solafskærmning – især som rullegardiner og duette-gardiner – til børneværelserne og soveværelset.

  Efter 90’erne sluttede var solafskærmning i stigende efterspørgsel, erfarer vi. Nye typehuse fik monteret solafskærmning, som ofte hjalp til med de rene og lige linjer, som vores daværende boligindretning var drevet af.

  I dag leveres solafskærmning stadig men i stigende grad med motor og app-styring, så vi kan få gardinerne til at passe ind i vores smart-huse.

  Stofgardiner

  Stofgardiner er blevet et symbol på god stil og kvalitet. Samtlige boligmagasiner viser stofgardiner som aldrig før, og efterspørgslen er også til det. Dahls Gardiner får jævnligt henvendelser på stofgardiner, og vi kan mærke den stigende efterspørgsel på det bløde og eksklusive udtryk i boligindretningen.

  Vores professionelle gardindekoratører elsker at lave stofgardiner, og tager der med igennem hele processen under valget af gardiner, så du bliver vejledt og oplyst korrekt.

  Markiser

  Sid ude to måneder mere om året med en markise! Måske du har brug for at få et gratis og uforpligtende tilbud på en markise til din terrasse – dette kan vores gardindekoratører også hjælpe med. Dahls Gardiner købte Nordiske Markiser i 2018 for at brede sig yderligere på markisefronten. Vi har derfor professionelle markisemontører, der gennem sommeren, leverer markiser til de nordjyske hjem.

  Vi har markiser med vindfølere og solsensor, hvis du skulle ønske en mere intelligent markise.

  Markise eller gardiner i Nibe er absolut ingen problem – book tid her.

  Gardiner i Nibe fra gardinbussen i Nibe

  Bestil gardinbus i Nibe, og få tilbud på gardiner du søger. Skal du have nye gardiner, og måske har nogle anderledes vinduer, er et besøg af gardinbussen i Nibe en rigtig god idé. Uanset hvilken form for gardiner du søger, så har gardinbussen i Nibe prøver på det hele. Foldegardiner, persienner, rullegardiner, lamelgardiner, duette-gardiner, stofgardiner, plisségardiner, elektriske gardiner eller måske en markise – vi kan levere det hele.

  Måske du har fundet denne side ved at søge efter:
  – Gardinbus Nibe
  – Nye gardiner i Nibe
  – Rullegardiner Nibe
  – Lamelgardiner Nibe
  – Stofgardiner Nibe
  – Persienner Nibe
  – Foldegardiner Nibe
  – Plisségardiner Nibe
  – Duette-gardiner Nibe
  – Elektriske gardiner Nibe
  – Markise Nibe
  – Gardinbussen Nibe
  – Gardiner Nibe
  – Tekstil Nyt
  – Tekstil Nyt Nibe

  Nibe

  Wikipedia skriver følgende om Nibe: Nibe er en by og tidligere købstad i Himmerland med 5.433 indbyggere (2022), beliggende 27 km øst for Løgstør, 25 km nord for Aars og 21 km sydvest for Aalborg. Byen hører til Aalborg Kommune og ligger i Region Nordjylland. Nibe har havn ved Nibe Bredning, der er en del af Limfjorden. Byen har smalle gader og lave købstadshuse, men i udkanten af byen er der også opstået moderne bykvarterer.

  Nibe hører til Nibe SognNibe Kirke ligger i byen.

  FORÅRSTILBUD -30% PÅ MARKISER!

  Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og få 30% rabat på en markise fra Dahls Gardiner.

  FORÅRSTILBUD PÅ MARKISER