Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Gardiner efter mål lavet i et rækkehus med stilfuld indretning af Dahls Gardiner

Søger du gardiner i Klarup?

Gardiner i Klarup
fra Dahls Gardiner

Gardiner i Klarup monteret i et kontor Gardiner i Klarup monteret i soveværelse

Gardiner i Klarup
… produceret til dine vinduer!

Gratis og uforpligtende tilbud af gardinbussen

Du har sikkert set de hvide gardinbusser fra Dahls Gardiner i byen. Vores dygtige fagfolk florer tit i området, når vi leverer og monterer gardiner i Klarup til boligejerne.

Dahls Gardiner købte det tidligere Kragelund Gardiner i Storvorde, og kan derfor garantere hurtig levering af til Klarup.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på nye gardiner i Klarup, af en af vores professionelle, engagerede og dygtige gardindekoratører.

“Hvordan fungerer et besøg af gardinbussen?”
Klik her for at blive klogere

Gardinmontøren fra Aalborgensiske Dahls Gardiner, leverer gardiner i Svenstrup Gardinmontøren med gardiner i Klarup

Vi monterer dine gardiner i Klarup

Lad gardinmontøren opsætte dine gardiner i Klarup, så du er fri for at røre en finger!

Hver gang vores gardinbusser har aflagt et besøg, og derfor udarbejdet et tilbud, så er montering altid inkluderet i prisen.

Vores professionelle fagfolk monterer dine gardiner med engagement og millimeternøjagtighed – og vi kører ikke, før du er tilfreds med monteringen.

Vi monterer alle gardiner, vi har i vores produktsortiment – også markiser.

… eller bestil en gardinbus,
og se prøver hjemme hos dig selv.

Soveværelse med seng, puder og stofgardiner i to lag

Følg Dahls Gardiner på de sociale medier.

Bliv inspireret:
Se et udpluk af opfyldte drømme for kunder

Få inspiration til nye gardiner i Klarup

I videoen herunder har kunden fået elegante stofgardiner fra loft til gulv, som virkelig giver en god fornemmelse af højden i rummet. De flotte gardiner er syet med wave-bånd, der giver dem den flotte bølgende form – heraf navnet “wave”.

Til supplering er der monteret elektriske gardiner, i form af rullegardiner, der blot kan betjenes med et enkelt tryk på en fjernbetjening. Vores hjem bliver mere og mere intelligente, og derfor kan vi selvfølgelig også levere app-styret gardiner fra din telefon, som ovenikøbet kan køre automatisk på selvbestemte tidspunkter i løbet af dagen.


Måske du drømmer om lignede gardiner i Klarup? I så fald, vil vi med glæde aflægge dig et besøg, så du kan få et tilbud på en løsning magen til. Book en tid med vores gardinbus her på siden.

Læs mere om stofgardiner og motoriserede gardiner.

Hvordan får jeg gardiner i Klarup?

Førhen vil du nok have ringet til Kragelund Gardiner – men i dag ejes denne forretning af Dahls Gardiner. Kontakt derfor Dahls Gardiner for et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner i Klarup. Vores dygtige dekoratører har prøver at alle former for gardiner i gardinbussen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner i Klarup
– Udfyld nedenstående formular

  Bliv klogere på gardiner

  … læs artikler fra vores gardinblog!

  Sortér artikler efter:
  Alle

  Få gardiner i Klarup – men hvilke?

  Vi har et utal af produkter i vores sortiment, så vi altid har et produkt, der vil passe ind i dine vinduer. Dog skal de rette farver og produkter vælges, så det passer ind i din smag og boligindretning, når du skal have dine nye gardiner.

  Solafskærming

  Vi leverer mange solafskærmningsprodukter i dag som elektriske gardiner. Typisk er efterspørgslen størst på rullegardiner og plisségardiner som elektriske gardiner, men som udgangspunkt, kan alle produkter laves med motor. Solafskærmning er produkter som persienner, lamelgardiner, rullegardiner, plisségardiner og duette-gardiner – allesammen gardiner, som vi kan levere i Klarup.

  Det er desuden også solafskærmningsprodukter der typisk bliver valgt, når boligejerne i Klarup ønsker mørklægningsgardiner i sove- og børneværelserne.

  Stofgardiner

  Stofgardiner er det nye “hit”, igen… Samtlige boligmagasiner viser stofgardiner i bud på nye trends inden for boligindretning, og vi hos Dahls Gardiner har bemærket den stigende efterspørgsel. Heldigvis har vi respekt for det traditionelle og elsker stadig at lave stofgardiner, da vi har en forkærlighed for kvalitetstekstiler og flotte syninger.

  Vi kan derfor levere gardiner i Klarup, som du ser i magasinerne. Ring eller book en tid på hjemmesiden her, så du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på netop sådan en løsning.

  Markiser

  Vi er knaldhammerende dygtige til at monterer gardiner, men hvad mange ikke ved er, at vi også er super rutineret i montage af markiser. Derfor kan du også få et tilbud på en markise, når du får et besøg af vores dygtige gardindekoratører i gardinbussen fra Dahls Gardiner.

  Tilbage i 2018 købte Dahls Gardiner virksomheden “Nordiske Markiser” for at styrke sig yderligere på markisefronten. Dette har derfor resulteret i, at vi leverer og monterer markiser året rundt i dag. Se prøver på markiseduge, stelfarver og modeller inden for markiserbestil en tid til et besøg af vores dygtige konsulenter.

  Gardiner i Klarup fra gardinbussen i Klarup

  Det er gratis og uforpligtende at få et besøg af gardinbussen fra Dahls Gardiner. Book derfor en tid til et besøg af den lokale gardinbus, så du kan blive bedre stillet på valget af nye gardiner samt økonomien i sådan et projekt. Ring 98 12 37 22 eller benyt formularen her på siden. Har du brug for at få besvaret spørgsmål inden du får et besøg, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os telefonisk.

  Måske du har fundet os ved at søge:
  – Foldegardiner Klarup
  – Plisségardiner Klarup
  – Duette-gardiner Klarup
  – Elektriske gardiner Klarup
  – Markise Klarup
  – Gardinbussen Klarup
  – Gardiner Klarup
  – Gardinbus Klarup
  – Nye gardiner i Klarup
  – Rullegardiner Klarup
  – Lamelgardiner Klarup
  – Stofgardiner Klarup
  – Persienner Klarup

  Fakta og information om Klarup

  Dette skriver Wikipedia om Klarup: Klarup ligger i Himmerland og er en satellitby til Aalborg med 4.969 indbyggere (2022), beliggende 11 km øst for Aalborg Centrum og 5 km øst for Aalborg Universitet. Byen ligger i Region Nordjylland og hører til Aalborg Kommune.

  Klarup er vokset sammen med den tidligere landsby Romdrup og ligger derfor dels i Romdrup Sogn, dels i Klarup Sogn. Sognegrænsen går ved Skolestien, Labyrinten og Romdrupholmsvej. Der er kirke både i Romdrup og Klarup, og Romdrup-Klarup Sognegård ligger i Romdrup.

  FORÅRSTILBUD -30% PÅ MARKISER!

  Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og få 30% rabat på en markise fra Dahls Gardiner.

  FORÅRSTILBUD PÅ MARKISER