Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Gardiner efter mål lavet i et rækkehus med stilfuld indretning af Dahls Gardiner

Søger du gardiner i Hobro?

Gardiner i Hobro
fra Dahls Gardiner

Gardiner i Hobro Gardiner i Hobro

Gardiner i Hobro
… lavet efter mål!

Book gardinbussen gratis og uforpligtende

I det bakkede landskab, kører vores stilrene hvide gardinbusser jævnligt rundt, og besøger boligejerne der mangler gardiner i Hobro.

Vi skaber gardinløsninger, som du ser i boligmagasinerne, og vi er eksperter i at vejlede til den rette løsning og de ideelle gardiner.

Dahls Gardiner er eksperter i specialmål, og kan derved levere gardiner med millimeternøjagtighed, der passer præcist til dine vinduer.

Søger du gardiner i Hobro? Så lad Dahls Gardiner give dig et gratis og uforpligtende tilbud, ved at klikke på knappen herunder.

“Hvordan fungerer et besøg af gardinbussen?”
Klik her for at blive klogere

Gardinmontøren fra Aalborgensiske Dahls Gardiner, leverer gardiner i Svenstrup Gardinmontøren i Hobro

Vi monterer også dine gardiner i Hobro

Vores professionelle gardinmontører opsætter med engagement og millimeternøjagtighed dine nye gardiner i Hobro.

Som udgangspunkt hører der altid montage med i det tilbud du får, når du har haft besøg af gardinbussen fra Dahls Gardiner.

Gardinmontøren kan montere alle de produkter, som vi kan levere – inklusiv din nye markise.

Vi lever af, at det vi laver, det er i orden – derfor kører montøren først igen, når du er glad og tilfreds med ophængningen af dine nye gardiner.

… eller bestil en gardinbus,
og se prøver hjemme hos dig selv.

Soveværelse med seng, puder og stofgardiner i to lag

Følg Dahls Gardiner på de sociale medier.

Bliv inspireret:
Se et udpluk af opfyldte drømme for kunder

Få gardiner i Hobro som disse

Kvalitetsgardiner holder i mange år. Her har vi indsat en video, der viser et eksempel på en kundereference, der har fået opsat stofgardiner med supplerende motoriserede rullegardiner. Stofgardinerne er syet i en lækker flagdugskvalitet med wave-bånd, der giver de flotte bløde folder.


Vores gardinmontører afleverede løsningen med smil og faste håndtryk, efter stofgardinerne var blevet dampet og rullegardinerne programmeret. Du kan få lignede gardiner i Hobro, ved at bestille en tid hos gardinbussen.

Læs mere om stofgardiner og motoriserede gardiner.

Hvordan fåes gardiner i Hobro?

Du kan få nye gardiner i Hobro ved at bestille et gratis besøg af Dahls Gardiners gardinbus. Under mødet vil gardindekoratøren fremlægge mulige kombinationer af produkter, som du frit kan vælge imellem, så det passer din smag og boligindretning. Hernæst vil du modtage et uforpligtende tilbud på nye gardiner, som du frit at vælge at bestille.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner i Hobro
– Udfyld nedenstående formular

  Bliv klogere på gardiner

  … læs artikler fra vores gardinblog!

  Sortér artikler efter:
  Alle

  Hvilke gardiner kan du få i Hobro?

  Vi kan naturligvis levere alle vores produkter og gardiner i Hobro – også markiser. Det er derfor op til dig og gardindekoratøren, at finde frem til det rigtige valg for dig og dine vinduer. Konsulenten vil altid kunne hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål, så du kan blive klogere på gardiner og de forskellige produkter.

  Solafskærming

  Til dig der ikke ved hvad solafskærmning er, kan vi kort ridse nogle produkter op inden for dén kategori af gardiner – Plisségardiner, persienner, Rullegardiner, lamelgardiner, og duette-gardiner, som er det meste efterspurgte inden for solafskærmning, erfarer vi. Solafskærmning bliver også tit anvendt, når boligejerne i Hobro ønsker at mørklægge i sit soveværelse, eksempelvis.

  Solafskærmning bliver solgt mere og mere som elektriske gardiner, der både kan styres med en fjernbetjening og med en mobiltelefon.

  Stofgardiner

  Dahls Gardiner erfarer en eksplosiv stigning i efterspørgslen på stofgardiner, der nærmest er blevet et symbol på eksklusivitet og god stil. Stofgardiner kan syes på forskellige måder, og i forskellige kvaliteter, så de kan leveres lige præcist, som du gerne vil have dem. Få gardiner i Hobro som du ser i boligmagasinerne – book en tid til et besøg af Dahls Gardiner.

  Markiser

  Dahls Gardiner købte tilbage i 2018 virksomheden Nordiske Markiser, for at styrke sig yderligere på markisefronten. I dag leverer og monterer vi markiser året rundt til boligejerne, og vi kigger gerne forbi din adresse, for at give et tilbud på en markise til din facade.

  Lokal gardinbus med gardiner i Hobro

  Dahls Gardiner har i mange år besøgt Hobro med gardiner. Det er derfor ingen problem at give dig som bosiddende i Hobro et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner, solafskærmning eller en markise. Få besøg af gardinbussen i Hobro, og bliv endnu bedre stillet i valget af dine nye gardiner.

  Måske du har fundet os ved at søge:
  – Markise Hobro
  – Gardinbussen Hobro
  – Gardiner Hobro
  – Gardinbus Hobro
  – Nye gardiner i Hobro
  – Rullegardiner Hobro
  – Lamelgardiner Hobro
  – Stofgardiner Hobro
  – Persienner Hobro
  – Foldegardiner Hobro
  – Plisségardiner Hobro
  – Duette-gardiner Hobro
  – Elektriske gardiner Hobro

  Information om Hobro by

  Wikipedia skriver følgende om Hobro: Hobro er en købstad i bunden af Mariager Fjord med 12.071 indbyggere (2022) i Hobro Sogn. Byen hører til Mariagerfjord Kommune og ligger i Region Nordjylland i et kuperet terræn med høje bakker nord og syd for byen. Den ligger nær den nord-syd gående motorvej E45 og er tillige stationsby på strækningen mellem Aalborg og Randers. Ca. 2 kilometer vest for byen ligger vikingeborgen Fyrkat, der er en ringborg fra ca. år 980.

  FORÅRSTILBUD -30% PÅ MARKISER!

  Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og få 30% rabat på en markise fra Dahls Gardiner.

  FORÅRSTILBUD PÅ MARKISER