Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Gardiner efter mål lavet i et rækkehus med stilfuld indretning af Dahls Gardiner

Søger du gardiner i Frejlev?

Gardiner i Frejlev
fra Dahls Gardiner

Tyndt stofgardin efter mål syet med wave i et lokale med gennembrydende lys Hvide gardiner i Frejlev

Få gardiner i Frejlev
… lavet efter mål!

Besøg er gratis og uforpligtende

Ønsker du tilbud på “skræddersyet” gardiner i Frejlev? Lad Dahls Gardiner hjælpe dig – gratis og uforpligtende.

Med vores hovedkontor i Skalborg, er vi kun et stenkast fra Frejlev. Vi har lavet mange gardiner på griegsvej samt vivaldisvej, og kører stadig hyppigt gennem byen med vores gardinbusser. Det er derfor ingen problem af få ordenlige gardiner i Frejlev og tilmed hurtig levering.

Med vores dygtige gardindekoratører florerende i Frejlev, svinger vi også gerne forbi din bolig, og tager en snak om den ideelle gardinløsning til dine lysninger og vinduer.

Vi lever af, at det vi leverer er i orden, og vi kan altid stå inde for vores produkter. Som nogle af de få, giver vi altid 5 års garanti på vores gardiner.

“Hvordan fungerer et besøg af gardinbussen?”
Klik her for at blive klogere

Stofgardiner i kobber-farve på messingstænger lavet af Dahls Gardiner Gardiner i Aalborg klar til at blive monteret af gardinmontøren fra Dahls Gardiner

Gardiner i Frejlev leveret af gardinmontøren

… som passer til præcist dine vinduer!

Besøget af vores altid smilende og imødekommende gardinmontører, er sidste led i processen, når du skal have nye gardiner.

Gardinmontøren i Aalborg, er lynhurtigt i Frejlev med dine nye gardiner, så snart de lander på vores lager.

Vi er glæder os på at se det færdige resultat, når vi monterer kvalitetsgardiner med millimeternøjagtighed, da vi er passioneret, i det vi laver.

Vi følger derfor med hele vejen, når du køber nye gardiner i Frejlev, fra Dahls Gardiner.

Besøg eventuelt vores Facebook- eller Instagram-profil, og se eksempler på vores færdigopsatte gardinløsninger, og bliv inspireret i valg af gardiner.

… eller bestil en gardinbus,
og se prøver hjemme hos dig selv.

Soveværelse med seng, puder og stofgardiner i to lag

Følg Dahls Gardiner på de sociale medier.

Bliv inspireret:
Se et udpluk af opfyldte drømme for kunder

Elegance og stilfulde stofgardiner

Boligmagasinerne viser dem atter igen, og efterspørgslen er enorm. Vi leverer traditionelle stofgardiner til danske boligejere i massevis, og vi elsker at være tro ved det gamle håndværk. Kvalitetstekstiler og stofhåndtering er vores speciale, og vores gardindekoratører elsker at få lov til at være kreative.

Vi har indsat en video, der viser en kundereference med stofgardiner, for at give dig en idé om, hvad klassiske gardiner kan bidrage med til boligindretningen. Gardinerne i videoen er suppleret med elektriske gardiner, som vi har helt tjek på, når de skal integreres med resten i vores mere og mere intelligente hjem.


Med smil og faste håndtryk leverede og monterede vi kundens nye gardiner, og efter stofgardinerne var blevet dampet, og de elektriske gardiner var indstillet, hang kvalitetsgardinerne kunden havde drømt om.

Få gardiner i Frejlev der ligner dem i videoen – book en tid med vores gardinbus.

Hvordan får du gardiner i Frejlev?

Der er ingen købetvang hos Dahls Gardiner, så hvis man ønsker nye gardiner i Frejlev, kan man booke et gratis og uforpligtende besøg af den lokale gardinbus. Under mødet med vores professionelle gardindekoratør, har du mulighed for at blive vejledt og se prøver på dine nye gardiner. Herefter kan du bestille det fremlagte tilbud på gardiner til din bolig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner i Frejlev
– Udfyld nedenstående formular

  Bliv klogere på gardiner

  … læs artikler fra vores gardinblog!

  Sortér artikler efter:
  Alle

  Gardiner i Frejlev

  Vores produktsortiment rummer alle former for gardiner. Vi kan derfor vise dig prøver på lige netop de produkter, du ønsker. Om det er solafskærmning, stofgardiner eller en markise du ønsker dig, har vi prøver på det hele.

  Solafskærming

  Dahls Gardiner leverer dagligt solafskærmning til husejere i nordjylland. Duette-gardiner, Persienner, rullegardiner, plisségardiner og lamelgardiner bidrager alle med lige linjer til boligindretningen, og medbringer høj funktionalitet. Solafskærmning laves ofte som elektriske gardiner i dag, så du kan være fri for bekymringer om, at solen ødelægger dine møbler, ved at lade dem kører automatisk ned om dagen.

  Vi leverer gerne intelligente gardiner i Frejlev – book tid til et besøg af gardinbussen og hør nærmere.

  Stofgardiner

  Lad prøverne på vores kvalitetstekstiler give dig fornemmelse af, hvilke former for stofgardiner vi kan leverer. Uanset om du er til det traditionelle look i form at håndlagte læg, eller de mere moderne syninger med “wave-bånd”, så kan vi skabe den gardinstemning, du ønsker. Boligmagasinerne boomer med stofgardiner, og vi kan lave nogle til din bolig, der er mindst lige så flotte.

  Vi har styr på vores håndværk, og elsker at arbejde med tekstiler i de projekter vi indgår i.

  Markiser

  Mangler du skygge på terassen som sommeren? Få mere ud af din terrasse med en kvalitetsmarkise fra Dahls Gardiner.

  Efter vores opkøb af Nordiske Markiser i 2018, er vi blevet yderligere styrket på markisefronten, og står klar til at give et gratis og uforpligtende tilbud på en markise til dig. Vi leverer og monterer markise hele året.

  Gardiner eller markiser i Frejlev er absolut ingen problem – book tid her.

  Gardiner i Frejlev fra gardinbussen

  Gardinbus i Frejlev er absolut ingen problem, hvis du ønsker et besøg og et uforpligtende tilbud på nye gardiner. Vores professionelle fagfolk leverer dagligt gardiner, markiser og solafskærmning til husejere i nordjylland, og vi kører tit og ofte i Frejlev også.

  Måske du har fundet vores hjemmeside ved at søge:

  – Gardinbus Frejlev
  – Nye gardiner i Frejlev
  – Rullegardiner Frejlev
  – Lamelgardiner Frejlev
  – Stofgardiner Frejlev
  – Persienner Frejlev
  – Foldegardiner Frejlev
  – Plisségardiner Frejlev
  – Duette-gardiner Frejlev
  – Elektriske gardiner Frejlev
  – Markise Frejlev
  – Gardinbussen Frejlev
  – Gardiner Frejlev

  Frejlev og fakta om byen

  Wikipedia skriver om Frejlev: Frejlev ligger i Himmerland og er en satellitby til Aalborg med 3.056 indbyggere (2022), beliggende i Frejlev Sogn 3 km vest for Aalborgs-sydlige byområde Skalborg og 10 km sydvest for Aalborg Centrum. Byen ligger i Region Nordjylland og hører til Aalborg Kommune.

  FORÅRSTILBUD -30% PÅ MARKISER!

  Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og få 30% rabat på en markise fra Dahls Gardiner.

  FORÅRSTILBUD PÅ MARKISER