Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Gardiner efter mål lavet i et rækkehus med stilfuld indretning af Dahls Gardiner

Søger du gardiner i Århus?

Gardiner i Århus
fra Dahls Gardiner

Gardiner i Aalborg opsat af gardinmontøren fra Dahls Gardiener Tyndt stofgardin efter mål syet med wave i et lokale med gennembrydende lys

Vi leverer gardiner i Århus
… lavet efter mål!

Besøg er gratis og uforpligtende

Vores professionelle gardindekoratører kører dagligt i Århus, og vi kommer gerne forbi dig med gardinbussen, så du kan få et kvalificeret bud på din kommende gardinløsning.

Lad vores dekoratører lytte til dine tanker og forestillinger, så du kan blive vejledt fagligt korrekt, og komme nærmere på valget af de ideelle gardiner.

Vi har et bredt sortiment, og kan levere alle former for gardiner – også markiser samt udendørs solafskærmning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på dine kommende gardiner i Århus, ved at booke’ en tid til et besøg af vores professionelle konsulent, Peter, der er ansvarlig for Århus-afdelingen.

“Hvordan fungerer et besøg af gardinbussen?”
Klik her for at blive klogere

Elegante stofgardiner i let og transparent gardinstof Gardinmontør med levering af gardiner i Århus

Levering og montering af gardiner i Århus

… produceret til netop dine vinduer!

Hos Dahls Gardiner monterer vi gardiner med millimeternøjagtighed – vi bestræber os altid efter at monterer gardiner fagligt korrekt, så de kan hænge i mange år.

Når du får et gratis og uforpligtende tilbud af vores dygtige gardindekoratører, er montering næsten altid inkluderet i tilbuddet, så du ikke behøver at røre en finger.

Vi slipper aldrig vores kunder, før de er glade og tilfredse med resultatet. Desuden får du aldrig en regning, før vi har leveret som aftalt.

Du kan derfor være helt tryg ved at vælge Dahls Gardiner, når du ønsker at få et tilbud på dine kommende gardiner i Århus, vel vidende om, at vi kan levere hele pakken.

Besøg eventuelt vores Facebook- eller Instagram-profil for mere inspiration, eller alternativt, tag et kig på vores produktsortiment.

… eller bestil en gardinbus,
og se prøver hjemme hos dig selv.

Soveværelse med seng, puder og stofgardiner i to lag

Følg Dahls Gardiner på de sociale medier.

Bliv inspireret:
Se et udpluk af opfyldte drømme for kunder

Elegante og æstetiske stofgardiner i Risskov

Lad videoen her virke som inspiration, til hvad vores passionerede og faglige gardindekoratører kan bidrage med til boligindretningen.

Boligen med den smukke udsigt i videoen har fået lange stofgardiner. Gardinerne er syet med det populære “wave-bånd”, der giver tekstilerne den bølgende, bløde og behagelige effekt at kigge på. Kvalitetsgardinerne er suppleret med elektroniske gardiner, i form af store rullegardiner, hvilke kører ned ved et enkelt tryg på tilhørende fjernbetjening.


Gardinerne blev leveret smil og faste håndtryk, og efter gardinerne var blevet dampet, motorerne programmeret og monteringen derved var afsluttet, hang tilbage gardinløsningen kunden havde drømt om.

Du kan få lignede gardiner i Århus – book en tid til et besøg af vores gardinbus.

Læs mere om stofgardiner og motoriserede gardiner.

Hvordan fåes nye gardiner i Århus?

Ved at bestille et besøg af en gardindekoratør, kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på nye gardiner i Århus af Dahls Gardiner. Under besøget vil der foretages opmåling og fremvisning af prøver, så du kan beslutte, hvilke gardiner du ønsker et tilbud på. Efter tilbudsgivningen, kan du vælge at bestille dine nye gardiner i Århus.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner i Århus
– Udfyld nedenstående formular

  Bliv klogere på gardiner

  … læs artikler fra vores gardinblog!

  Sortér artikler efter:
  Alle

  Få gardiner i Århus – men hvilke?

  Gardiner i Århus er ingen problem for os at levere eller montere – spørgsmålet er blot, hvile produkter der passer ind i din situation og dine vinduer. Vi har en bred vifte af produkter og modeller, og viser gerne prøver på den alle sammen, når du har besøg af gardinbussen i Århus.

  Solafskærming

  Det er ingen hemmelighed, at solafskærmning stadig bliver monteret i massevis rundt om i landet, og med god grund. Med solafskærmning får man en masse funktionalitet, lige linjer og dekorative bidrag til boligindretningen.

  Tilbage i 00’erne blev der solgt ekstremt mange solafskærmingsprodukter til typehuse som rullegardiner, lamelgardiner, persienner, plisségardiner og duette-gardiner. I dag efterspørges solafskærmning som elektriske gardiner, da gardinerne nu også skal passe ind i vores mere og mere intelligente hjem.

  Stofgardiner

  Boligmagasinerne har ofte en stor betydning i måden vi indretter vores hjem på. I dag trender stofgardiner igen, som de gjorde for mange år siden. Stofgardiner er i dag blevet et symbol på god stil og eksklusivitet, og det kan ses i boligmagasinerne, hvor de optræder som en større og større del af boligindretningen.

  Bliv klogere på stofgardiner her

  Markiser

  Efter opkøbet af Nordiske Markiser tilbage i 2018, har Dahls Gardiner for alvor fæstnet sig i markisemarkedet. Vi leverer og monterer markiser året rundt, og giver gerne dig et tilbud på din kommende markise. Ved at bestille en konsulent fra Dahls Gardiner, kan du blive klogere på prisen for en markise hos dig, og se prøver på den dug, og det stel, der vil matche din facade.

  Markise eller gardiner i Århus er absolut ingen problem – book tid her.

  Gardiner i Århus fra Dahls Gardiner

  Tænker du på hvad nye gardiner til dine vinduer vil koste? Så kan det være en god idé at bestille en tid hos Dahls Gardiner. Måske har du nogle specielle vinduer, og ikke ved hvilke gardiner der kan laves dertil – Lad vores dygtige gardindekoratører komme forbi dig i Århus og komme med et bud på, hvad der kan lade sig gøre. Foldegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner, stofgardiner, duette-gardiner, elektriske gardiner eller måske en markise – gardinbussen har prøver på det hele.

  Måske du har søgt efter:

  – Gardinbus Århus
  – Nye gardiner Århus
  – Rullegardiner Århus
  – Lamelgardiner Århus
  – Stofgardiner Århus
  – Persienner Århus
  – Foldegardiner Århus
  – Plisségardiner Århus
  – Duette-gardiner Århus
  – Elektriske gardiner Århus
  – Markise Århus
  – Gardinbussen Århus
  – Gardiner Århus
  – Gardiner Risskov
  – Gardiner Brabrand

  Århus og fakta

  Wikipedia skriver om Århus: Aarhus eller Århus er Danmarks næststørste og Jyllands største byområde med 285.273 indbyggere (2022). I Aarhus Kommune bor der 355.238 indbyggere (2022). Aarhus Kommune definerer Aarhus’ Storbyområde (kaldet Business Region Aarhus) til at omfatte samtlige kommuner i den statistiske landsdel Østjylland samt Viborg Kommune, hvilket omfatter en befolkning på 1.018.955 fordelt på 7.250,90 kvadratkilometer. 

  FORÅRSTILBUD -30% PÅ MARKISER!

  Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og få 30% rabat på en markise fra Dahls Gardiner.

  FORÅRSTILBUD PÅ MARKISER