Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Gardiner efter mål lavet i et rækkehus med stilfuld indretning af Dahls Gardiner

Søger du gardiner i Aalborg?

Gardiner i Aalborg
fra Dahls Gardiner

Tyndt stofgardin efter mål syet med wave i et lokale med gennembrydende lys Gardiner i Aalborg opsat af gardinmontøren fra Dahls Gardiener

Få gardiner i Aalborg
… lavet efter mål!

Gardinbussen i Aalborg kommer gratis og uforpligtende

Dahls Gardiners kvalitetsbevidste gardindekoratører, skaber dagligt professionelle gardinløsninger til nordjyderne, så eksempelvis boligejere i Aalborg, kan få gardiner som vi alle ser i boligmagasinerne.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og giver altid 5 års garanti på næsten alle vores produkter, så vores kunder kan købe nye gardiner i Aalborg og omegn ved en lokal virksomhed, med ro i maven.

Vores gardinbusser i Aalborg kører hver dag ud fra K. Christensens Vej, hvor vores passionerede gardindekoratører og gardinmontører dagligt leverer gardiner, solafskærmning samt markiser til hr. og fr. Danmark.

Få besøg af gardinbussen i Aalborg, og få et gratis og uforpligtende tilbud på nye gardiner til dine vinduer.

Vores konsulenter hjælper til at finde den rette løsning, der er dekorativ, praktisk samt afspejler dine forestillinger, så du står stærkere i beslutningen om nye gardiner – kvit og frit!

“Hvordan fungerer et besøg af gardinbussen?”
Klik her for at blive klogere

Stofgardiner i kobber-farve på messingstænger lavet af Dahls Gardiner Gardiner i Aalborg klar til at blive monteret af gardinmontøren fra Dahls Gardiner

Besøg af gardinmontøren

… med gardinerne produceret til netop dine vinduer!

Få besøg af gardinmontøren fra Aalborg, der smilende leverer og opsætter dine nye gardiner.

Gardinmontøren måler op med høj præcision, og sørger for at gardinerne sidder, som de skal, inden gardinbussen igen forlader adressen.

Gardinmontøren sætter en æra i at montere kundernes nye gardiner, da vi hos Dahls Gardiner ved, at vi løser et problem.

Til tider løser vi ikke et praktisk problem, men skaber i stedet god stemning og flot boligindretning efter vores gardinmonteringer.

… eller bestil en gardinbus,
og se prøver hjemme hos dig selv.

Soveværelse med seng, puder og stofgardiner i to lag

Følg Dahls Gardiner på de sociale medier.

Bliv inspireret:
Se et udpluk af opfyldte drømme for kunder

Ønsker du gardiner i Aalborg som disse?

Vi kan levere specialsyet gardiner i Aalborg med en normal leveringstid på cirka 2-3 uger. Dog skal det siges, at du nogle gange kan få dine gardiner hurtigere, men dette kommer bl.a. an på, hvilket stof der er på lager. Alt efter hvilken aftale du ønsker at lave, kommer vores gardinmontør selvfølgelig ud til dig så hurtigt som muligt, når gardinerne er færdigsyet.

Vi får syet dine gardiner, som du gerne vil have dem. Om det er med den flotte wave-bånd-syning i toppen + bly/zink i bunden, eller med london-syning og søm forneden, så får vi gardinerne til at give boligindretningen det udtryk, du ønsker.


I videoen herunder ses stofgardiner med london-syning og søm forneden. De smukke og elegante gardiner er suppleret med motoriseret rullegardiner, der kører ned ved blot et tryk på tilhørende fjernbetjening. Super flot løsning, som vi selvfølgelig også kan lave til dig.
Få lignende gardiner i Aalborg ved at følge formularen.

Læs mere om stofgardiner og motoriserede gardiner.

Gardinbus og gardindekoratør på besøg hos kunde gratis og uforpligtende Gardindekoratør med stofprøver

Besøg derhjemme af gardinbussen

Få besøg af en gardinbus i Aalborg for at opnå det bedste resultat af dine nye gardiner.

Med et besøg af gardinbussen, kan du være sikker på korrekt vejledning, der tager højde for de faldergrupper der kan være ved måltagning af dine nye gardiner.

Faldgrupper som et håndtag eller en fodliste der er i vejen, som man skal huske på, for at produktet produceres korrekt til vinduet.

Den rette løsning
Med dine forestillinger, tanker og drømme i mente, vil konsulenten komme med et bud på, hvilken løsning der passer bedst.

Ved at få besøg af gardinbussen hos dig derhjemme i Aalborg, får du også mulighed for at se prøver på produkterne, der hvor produkterne rent faktisk skal hænge!

Det kan nemlig nogle gange være svært at forestille sig farver m.m., hvis man ser noget i en butik – Det er derfor væsentligt nemmere at forestille sig resultatet, når gardinbussen har været forbi.

Hvordan får man gardiner i Aalborg?

Du får gardiner i Aalborg ved at bestille en tid til et besøg af en gardindekoratør. En gardinbus fra Dahls Gardiner, med prøver på gardiner, vil parkere på din adresse til aftalt tid, så du kan få et gratis og uforpligtende tilbud. Efter opmåling og tilbudsgivning, kan du vælge at bestille løsningen, så du kan få nye gardiner i Aalborg.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner i Aalborg
– Udfyld nedenstående formular

  Bliv klogere på gardiner

  … læs artikler fra vores gardinblog!

  Sortér artikler efter:
  Alle

  Få gardiner i Aalborg – men hvilke?

  Produkter på standard-mål leverer vi ikke. Til gengæld leverer vi gardiner i Aalborg efter mål, der er foretaget af vores professionelle gardindekoratører, så du kan være sikker på, at dine nye gardiner passer til dine vinduer.

  Solafskærming

  Gardinbussen kan give dig et tilbud på persienner i Aalborg, rullegardiner i Aalborg, lamelgardiner i Aalborg, plisségardiner i Aalborg og duette-gardiner i Aalborg. Disse produkter er de meste efterspurgte varer, erfarer vi hos Dahls Gardiner. Solafskærmning er tit det danskerne efterspørger, når mørklægningsgardiner er nødvendige i børne- og soveværelserne.

  Efterspørgslen på solafskærmning var stor omkring år 2000, da man ofte ønskede minimalistiske produkter og lige linjer i sin boligindretning. Mange typehuse fik monteret rullegardiner og lamelgardiner, da disse varer giver de efterspurgte lige linjer.

  Stofgardiner

  Vi leverer stofgardiner i stigende grad – flere og flere ønsker det de ser i boligmagasinerne, og vi kan levere det. Vi bemærkede en bemærkelsesværdig stigning på efterspørgslen af stofgardiner efter 2010. I dag er løsninger med stof et symbol på god stil og eksklusivitet.

  Hos Dahls Gardiner er vi tosset med stofgardiner, og giver også gerne dig der søger gardiner i Aalborg et uforpligtende tilbud på en flot stofløsning. Brug formularen her på siden, eller ring efter gardinbussen på 98 12 37 22.

  Markiser

  Dahls Gardiner har i mange år leveret og monteret markiser til private og erhverv, og købte i starten af 2018 selskabet Nordiske Markiser, for at styrke sig yderligere på markisefronten. Når du booker gardinbussen, kan du derfor også altid få et gratis og uforpligtende tilbud på en ny markise. Ligesom vores gardiner efter mål, kan vi selvfølgelig også lave din kommende markise, præcist som du vil have den.

  Markise eller gardiner i Aalborg er absolut ingen problem – book tid her.

  Gardiner i Aalborg fra gardinbussen i Aalborg

  Få en gardinbus ud forbi dig gratis og uforpligtende, og få tilbud på lige netop det du søger. Når du skal have nye gardiner, og måske har nogle specielle vinduer, er det en rigtig god idé at få besøg gardinbussen i Aalborg. Omend du søger nye gardiner i form af persienner, rullegardiner, lamelgardiner, stofgardiner, foldegardiner, plisségardiner, duette-gardiner, elektriske gardiner eller måske en markise, så har gardinbussen prøver på det hele.

  Måske du har fundet os ved at søge:
  – Gardinbus Aalborg
  – Nye gardiner i Aalborg
  – Rullegardiner Aalborg
  – Lamelgardiner Aalborg
  – Stofgardiner Aalborg
  – Persienner Aalborg
  – Foldegardiner Aalborg
  – Plisségardiner Aalborg
  – Duette-gardiner Aalborg
  – Elektriske gardiner Aalborg
  – Markise Aalborg
  – Gardinbussen Aalborg
  – Gardiner Aalborg
  – Gardiner Skalborg
  – Gardiner gugvej Aalborg

  Aalborg og information

  Udsnit af hvad der står om Aalborg på Wikipedia: Aalborg eller Ålborg er en by i Region Nordjylland med 119.862 indbyggere (2022) i selve byen og 143.598 indbyggere (2022) i hele byområdet inklusiv Nørresundby, hvilket gør Aalborg til Danmarks fjerdestørste. Aalborg er centrum i Byregion Aalborg, som i praksis er helt sammenfaldende med Aalborg Kommune. Aalborg Kommune opstod i sin nuværende form 1. januar 2007 ved en sammenlægning af Aalborg Kommune (1970-2006) og nabokommunerne HalsNibe og Sejlflod og havde et befolkningstal på 221.082 d. 1. januar 2022, hvilket gør den til Danmarks tredjestørste kommune.

  FORÅRSTILBUD -30% PÅ MARKISER!

  Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og få 30% rabat på en markise fra Dahls Gardiner.

  FORÅRSTILBUD PÅ MARKISER