Go to Top

Gardiner efter mål

Hos Dahls Gardiner får du skræddersyede gardiner til konkurrencevenlige priser. Vi arbejder på at realisere dine gardinløsninger og står naturligvis til rådighed, hvis en personlig rådgivning foretrækkes. Har du allerede taget mål og et klart billede på, hvordan du ønsker dine nye gardiner? Så står vores dygtige medarbejdere klar til at skabe gardiner efter mål og forventninger. Gardinerne bliver syet til dit hjem og dine vinduer, så de passer lige ind i hjemmets indretning. Vi er klar til at høre dine ønsker og kan med garanti finde en gardinløsning, som alle bliver glade for.

Gardiner tilpasset dit hjem

Med gardiner efter mål sikrer du, at gardinløsningen bliver 100% tilpasset dine vinduer, din stil og dit hjem. Dine nye gardiner vil derfor passe ind i hjemmets indretning og forsyne den ønskede afskærmning. Det er muligt at vælge mellem forskellige gardintyper (rullegardiner, plisségardiner, persienner mm.), og du bestemmer selv, om de skal være transparente, semi-transparente eller tætte. Det er vigtigt, at dine gardiner passer ind i hjemmets eller kontorets indretning, derfor stiller Dahls Gardiner et stor udvalg af gardinstof, farver og mål til rådighed. Dahls Gardiner går ikke på kompromis, når det kommer til kvalitet. Vores materialer er af høj kvalitet, så du får slidstærke gardiner der holder i mange år. Vi har en løsning tilpasset dine behov og kommer gerne på besøg for at fremvise vores produkter.

Kontakt Dahls Gardiner i dag

Vi ønsker glade og tilfredse kunder, uanset om du bor i Aalborg eller andre byer i Nordjylland / Midtjylland. Vi kan klare alle slags vinduer og giver glædeligt et personligt præg til din gardinløsning. Kontakt os på telefon eller mail og hør mere om, hvordan gardiner efter mål kan pryde dit hjem, din lejlighed eller dit kontor.