Go to Top

Gardinbus Aalborg – bestil et hjemmebesøg

Gardinbus Aalborg

Hos Dahl’s Gardiner er det vigtigt, at valg af gardiner eller persienner bliver tilpasset den enkeltes behov, og passer ind i hjemmets/virksomhedens indretning. Det kan være vanskeligt at se, hvordan gardiner på nettet matcher stilen eller indretningen i et rum. Derfor kører gardinbussen rundt i Aalborg og omegn for at rådgive omkring de forskellige gardinløsninger til både private hjem og virksomheder.

Gardinbussen århus

Dahl’s Gardiner har sit hovedkontor i Aalborg, men har udvidet med en afdeling i Århus. Afdelingen i århus åbnede et par år efter, og vi har derfor også gardinbussen i Århus. Gardinbussen i Århus er ligeledes udstyret med et stort udvalg af gardinprøver, og vores uddannede fagmand har mange års erfaring med skræddersyede løsninger. Vi rådgiver om materialevalg, vedligehold og farver.

Gardinbussen – Gardiner efter mål

Dahl’s Gardiner har hovedsæde i Aalborg og kontor i Århus. Vi har mange års erfaring med opsætning og vejledning af gardinløsninger i begge områder. Dette betyder, at vores gardinbus på kort tid kan nå ud til adresser i og omkring Aalborg og Århus. De lokale gardinbusser leverer et stort udvalg af vareprøver lige til døren. Du kan i ro og mag vælge en gardinløsning, der passer i farve og stil til kontoret, soveværelset eller badeværelset mm. På besøget vil vores kompetente fagfolk give vejledning og rådgivning omkring dine muligheder. Hvis der er interesse omkring en løsning, kan gardinmontøren hurtigt give et uforpligtende tilbud og foretage opmåling. Gardinbussen i Aalborg og gardinbussen i Århus giver dermed mulighed for hurtigt at få en skræddersyet gardinløsning med gardiner efter mål.

Uforpligtende tilbud og insipration fra Gardinbussen

Vores gardinbus leverer lokal service i nærområderne omkring Aalborg og Århus. Vores kompetente gardinmontører kommer glædeligt forbi med prøver og idéer direkte til din dør. Du kan bestille gardinbus til både gardiner, solafskærmning, persienner og markiser. Vores tilbud er uforpligtende, så hvis du ikke ønsker vores service, vil dette ske uden beregning. Kontakt os på telefon 98 12 37 22 for at bestille gardinbus eller høre mere om vores produkter. Du kan også sende en mail på bb@dahlsgardiner.dk, hvis der er spørgsmål omkring vores service eller produkter.