Go to Top

Aarhus – forside

Gardinbussen kører i hele Aarhus - Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud TILBUD! – 30% rabat på alle lamelgardiner! Bestil gardinbussen på bb@dahlsgardiner.dk Århus afd.: 70 26 37 22

Er du bosiddende i Aarhus og mangler gardiner?

Hovednummer
98 12 37 22

Århus afd.: 70 26 37 22
Storvorde afd.: 98 32 60 20 
Skelund afd.: 98 58 50 06

Vi har siden 1978 leveret gardiner til utallige private hjem og virksomheder, og vi bestræber os altid på at yde den bedste service…

Vi er et velfungerende team af dygtige og erfarne fagfolk, som kan tilbyde inspiration og gardinløsninger til konkurrencevenlige priser, og altid med kvaliteten i top.

Dahls Gardiner er medlem af Gardinfagmanden, som er en brancheforening for gardinforhandlere i Danmark. Gardinfagmanden står for kvalitet samt forbrugervenlige priser, og vores specialuddannede gardinmontører er gennem uddannelse og erfaring i stand til at rådgive om farver og specialløsninger til både private hjem, forretninger og offentlige virksomheder.

Vi deltager løbende på messer i ind- og udland, trendseminarer samt kursusvirksomhed for at have fingeren på pulsen, således at vi kan tilbyde den optimale løsning.

Vores gardinbus kører overalt i Nord- og Midtjylland, og vi er klar til at aflægge jeres hjem et besøg for at vise vores store udvalg i gardiner, solafskærmning eller markiser, så kik ind i vores forretning eller ring til os og aftal en tid, som passer ind i jeres program, så afgiver vi et uforpligtende tilbud,

Vi tager mål og klipper gratis, så du er sikker på et perfekt resultat, og ønsker du dine nye gardiner syet af os, kan vi tilbyde syløn til kun 1. Krone pr. bane – også ved London-syning.

Vi har alle former for solafskærmning!

Få gratis besøg af gardinbussen!

Udfyld venligst nedenstående formular, så finder vi i fællesskab et passende tidspunkt for hvornår gardinbussen skal komme på besøg.

Det er altid gratis og uforpligtende at få os på besøg. Vores gardinbus har prøver med på hele vores sortiment, og vi giver altid professionel vejledning og inspiration til din gardinløsning.

Hvis formularen skulle fejle, kan du altid skrive direkte til bb@dahlsgardiner.dk

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Vejnavn og husnummer (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Din besked

  Gardinbussen

  “Jeg glæder mig til at komme at besøge jer og give et tilbud på netop jeres lysninger!” – Ole Bendtsen

  Husk du altid kan ringe til os!

  Hovednummer
  98 12 37 22
  Århus afd.: 70 26 37 22
  Storvorde afd.: 98 32 60 20
  Skelund afd.: 98 58 50 06